En smak av Norden

Denne menyen er basert på innovativ mat opplevelser, bygget på norske tradisjoner.

kr 499,- pr. person inkl. mva

Minimumsantall pr. bestilling er 20 personer

Brød til buffétmenyer kommer helt og må skjæres opp på stedet.
Dette for at brødet skal holde seg godt frem til servering og at kvaliteten ikke skal forringes.

 
 

Langtids bresert og pepper marinert storfetunge & sylta rødløk

Egen produsert rødbetgravet laks fra Møre, nyrkrem og brent blomkål

(Allergen:Fisk, melk)

Hjemmerøkt laks, eggerøre, kremost og gressløk

(Allergen: Melk, fisk)

Nordisk potetsalat av små norske poteter med dill og sennep

(Allergen: Sennep, melk, egg, sulfitt)

Salat av klippfisk fra Klippfisk-bua på Godøy med fargede små tomater, kapers, rødløk og kjørvel

(Allergen:Fisk, Sulfitt)

Forskjellige typer Spekepølse fra Tind spekemat

(Allergen: Inneholder spar av Melk)

Lammerull av langtidsstekt lammelår med friske urter

Nordisk svinerull fylt med urter og hvitløk

Skagenrøre, dill, rødløk, lodderogn og urter

(Allergen:Skalldyr, Fisk, Melk, Egg, Sennep, Sulfitt)

En blanding av forskjellige norske blad salater med puffet gresskarkjerner, soltørkede tranebær, små tomater, honning og sennep vinaigrette

(Allergen:Sennep)

Variasjon av syltede norske primører

Hvitvin dampede blåskjell fra Rissa-strømmen i Trøndelag med purreløk, selleri, gulrot

(Allergen: Bløtdyr, selleri, løk, sulfitt)

Salat av sylta beter fra Hasle gård og med ost fra Haukeli gard, rista valnøtter (Allergen: Melk)

Smakfullt hjemmebaket brød

(Allergen: Gluten, hvete, nøtter, valnøtter)

Hjemmelaget ramsløk majones

(Allergen:Egg, sennep, sulfitt)

Dansk inspirert hjemmelaget grov leverpostei, kapers og primører.

(Allergen: Gluten, hvete, egg, melk,fisk)

Seterrømme og pepperrot dressing

(Allergen:Melk)

Nordisk Pesto

(Allergen: Nøtter, melk)

Kvitseidsmør fra Sør Setesdal

(Allergen:Melk)

Vår egenproduserte grove lamme pølse med ramsløk, rosmarin og blåbær

(Allergen:Sulfitt)

Pannestekte Oksekarbonader med rødbeter, kapers servert med sautert løk og sopp

(Allergen:Melk, egg )

Råstekte små norske gourmet poteter med fersk rosmarin og brunet smør

(Allergen:Melk)

Anbefalte tillegg til En smak av Norden kr. 30,- pr. pers:

Fylte gulløye poteter fra Nord Norge med Rognkjeks

(Allergen: Melk, fisk)

Røykelaks røre med dekompresset agurk, ørretrogn og hjemmelaget øl-mesk knekk

(Allergen: Fisk, melk, Egg, sennep, gluten (hvete, bygg)

Varmrett tillegg kr. 50,- pr. person:

Gratinert hvit bacalao med chorizo, egenprodusert tørrsaltet bacon, potetpurè, kepaløk, hvitløk og oliven

(Allergen: Fisk, melk, sennep, egg)

Foliebakt laks med marinerte grønsaker og persille smør

(Allergen: Fisk, melk)