Langtids bresert og pepper marinert storfetunge og sylta rødløk

Egenprodusert rødbetgravet laks fra Møre, fersk ost krem og brent sylta blomkål

(Allergen:Fisk, melk)

Hjemmerøkt laks, eggerøre og gressløk

(Allergen: Melk, Egg, Fisk)

Nordisk potetsalat av små norske poteter med dill, honning og sennep

(Allergen: Sennep, sulfitt)

Salat av klippfisk fra Klippfisk-bua på Godøy med fargede små tomater, kapers, rødløk og kjørvel

(Allergen:Fisk, Sulfitt)

Forskjellige typer Spekepølse fra Tind spekemat

(Allergen: Inneholder spar av Melk)

Lammerull av langtidsstekt lammebog med friske urter

Nordisk svinerull fylt med urter og hvitløk

(Allergen: Sennep)

Skagenrøre, dill, rødløk, lodderogn og urter

(Allergen:Skalldyr, Fisk, Melk, Egg, Sennep, Sulfitt)

En blanding av forskjellige norske blad salater med puffet gresskarkjerner, soltørkede tranebær, små tomater, honning og sennep vinaigrette

(Allergen:Sennep)

Variasjon av syltede norske primører

Hvitvin dampede blåskjell fra Rissa-strømmen i Trøndelag med purreløk, selleri, gulrot

(Allergen: Bløtdyr, selleri, løk, sulfitt)

Salat av sylta beter fra Hasle gård og med ost fra Haukeli gard, rista valnøtter (Allergen: Melk)

Smakfullt hjemmebaket brød

(Allergen: Gluten, hvete, nøtter, valnøtter)

Dansk inspirert hjemmelaget grov leverpostei, kapers og primører.

(Allergen: Gluten, hvete, egg, melk,fisk)

Seterrømme og pepperrot dressing

(Allergen:Melk)

Nordisk Pesto

(Allergen: Nøtter, melk)

Hjemmelaget ramsløk majones

(Allergen:Egg, sennep, sulfitt)

Kvitseidsmør fra Sør Setesdal

(Allergen:Melk)

Vår egenproduserte grove lamme pølse med ramsløk, rosmarin og blåbær

(Allergen:Sulfitt)

Pannestekte Oksekarbonader med rødbeter, kapers servert med sautert løk og sopp

(Allergen:Melk, egg )

Råstekte små norske gourmet poteter med fersk rosmarin og brunet smør

(Allergen:Melk)

Anbefalte tillegg til En smak av Norden kr. 35,- pr. pers:

Fylte gulløye poteter fra Nord Norge med Løyrom og creme fraiche

(Allergen: Melk, fisk)

Røykelaks røre med dekompressert agurk, ørretrogn og hjemmelaget øl-mesk knekk

(Allergen: Fisk, melk, Egg, sennep, gluten (hvete, bygg)

Varmrett tillegg kr. 55,- pr. person:

Gratinert hvit bacalao med chorizo, egenprodusert tørrsaltet bacon, potetpurè, kepaløk, hvitløk og oliven

(Allergen: Fisk, melk, sennep, egg)

Foliebakt laks med marinerte grønsaker og persille smør

(Allergen: Fisk, melk)