Havets festbord
I Norge har vi skalldyr og sjømat i verdensklassen. Man kan spise god sjømat fra havet året rundt, men kvaliteten er best når skalldyrene er i sesong. Det er lurt å spille på lag med sesongene for å spise sjømat når den er på sitt aller beste.
Vi arbeider alltid med det beste fra Norge og benytter råvarer av høy kvalitet når de er i sesong, dette støtter vi opp med godt samarbeid og tett dialog med våre utvalgte leverandører.
Derfor kan vi skreddersy og tilpasse havets festbord for deg og dine gjester, gjennom heile året. Men vi har størst fokus på det til høsten september, oktober, november, samt videre på vinteren i januar, februar og mars.
Menyene under er ment som buffet alternativer, men vi kan tilby deg flere varianter på forespørsel.
Våre festbord er av høy kvalitet og skreddersydd for en matopplevelse uansett hvor du måtte befinne deg, det er sosialt, kontaktskapende og her kan du forsyne deg rikelig med det du måtte like aller best. Senk skuldrene og nyt i sammen med dine gjester.
Havets Festbord - Klassisk variant
Minimums antall for bestilling er 20 personer.
Ferske Reker
Ferske kokte reker med skall, sitron, persille
allergen: skalldyr
Hvitvins Dampede Blåskjell
Lett dampa ferske blåskjell, sautert med løk, hvitløk, ingefær og ferske urter.
allergen: bløtdyr
Fylte Krabbeskjell fra Hitra
Skjell fylt med klokjøtt og variasjon av hvitt og brunt krabbekjøtt
allergen: skalldyr
Krabbeklør
Ferdig knekte krabbeklør, naturell
allergen: skalldyr
Fersk sjøkreps
Sjøkreps naturell, trekt i lettsaltet vann og knekte klør
allergen: skalldyr
Grønn salat
Frisk og smakfull salat med sesongens grønsaker, skreddersydd for å akkompagnere sjømaten
Håndlaget Klippfiskboller
Nydelige klippfiskboller, laget av klippfisk fra Ålesund
allergen: fisk
Luftig melkebolle med røykelaks krem
Varmrøkt laks, kremost, dill, rømme, rødløk og sennep
allergen: fisk, melk, gluten, hvete, egg, sennep
Tilbehør:
Sitron & Lime
Majones
allergen: egg, sennep
Aioli
allergen: egg, sennep
Sitron & Persille emulsjon
allergen: egg, sennep
Steinovnsbakt loff
Steinovnsbakt mellomgrovt brød med spiret rug
allergen: gluten, hvete
Kvitseidsmør fra Sør-Setesdal
allergen: melk
Varmretter
Tradisjonsrik Norsk Krema Fiskesuppe
Servert med håndlaget fiskeboller, posjert sesongens fisk, reker, selleri, purreløk og gulrot
allergen: melk, fisk, skalldyr, seller, egg
Legg til en ekstra varmrett for kr. 85,- pr. person
Tradisjonell Rød Bacalao
Produseres med lokal klippfisk av høy kvalitet, tomat, pimentos, løk, hvitløk, chili, små gourmet poteter, kalimata oliven,
allergen: sulfitt, fisk
Pris kr. 865,- pr. kuvert
Utbringing fra oss medfølger buffetkort og holdere for merking av retter på buffet.
Forslag på tilleggs retter | Add -ons:
Gratinert hummehale
Kongekrabbe
Kveite chevice med vårløk