Nyhetsbrev og Blogg fra oss i Kokk`n Roll - September 2020

Vi ønsker med nyhetsbrevet vårt og Kokkeliv bloggen vår å nå ut til alle våre eksisterende kunder og potensielt nye kunder. Vi ønsker å fortelle om oss, samt våre konsepter, tanker og visjoner. Være personlige og dele av våre erfaringer og opplevelser og samtidig stifte nye samarbeidspartnere og bekjentskap.

For oss er det veldig viktig å få konstruktiv feedback og tilbakemeldinger fra våre kunder, slik at vi har muligheten til å korrigere og utvikle oss og selskapet i den retningen vi ønsker. Av og til er det enkelt og gå litt for mye inn i seg selv og en får en form for “tunnelsyn” i det vi gjør. Da må vi setter oss ned innad i temaet, ta en fot i bakken og tenker over hvor vi er, hvor vi skal og hva vi skal skape og bygge videre.

Ofte kan eg komme med en idé eller et konsept som eg er overbevist om at vil fungere bra, men så viser det sag at det kanskje ikke gjør det, da må vi gå et steg tilbake, analysere og juster, så fungerer det plutselig helt optimalt. Slik er det vi prøver å arbeide i det daglige, føle oss litt frem og tilpasse.

Vår sterkeste drivkraft er skapergleden og gleden vi får ved å levere flotte mat opplevelser ut til folket.
Vi har et viljesterkt team på plass, som eg vet vil gjøre sitt ytterste for å glede våre kunder og dine gjester.

Det er viktig med gode verdier som støtter opp under vår visjon om å være en bærekraftig, trygg og nytenkende leverandør i markedet.

Vi ønsker å tilby spennende konsepter for markedet og befolkningen i området der vi opererer.
Vi leverer faktisk nærmest i hele Møre & Romsdal fra basen vår, og har kokkelert på utallige kjøkkener i fylket gjennom alle de årene Kokk`n Roll har eksistert. Dette gjør at vi har fått bygget oss en solid erfaring og kompetanse innen vår bransje.

Samtidig ønsker vi å gjøre hverdagen enklere og levere flotte matopplevelser av høy kvalitet til alle våre kunder. Vi satser fult og helt på vår egenproduksjon, der alle våre produkter er laget fra grunnen med jordnære og ekte råvarer og ikke minst kjærlighet for faget og god mat.

Vi er som mange andre på tå hev og følger utviklingen av Coronasituasjonen i landet nøye, og krysser fingrene for at situasjonen ikke skal forverre seg. Vi opplever og at restriksjoner og anbefalinger fra myndigheten holder seg på et nivå som gjør det mulig for oss og starte opp igjen med catering delen av selskapet vårt for fult, og samtidig tilpasse oss hvordan vi gjør utleveringer og gjennomføring av eventer, kokketjenester og arrangementer.
Cateringdelen av selskapet er noe vi har savnet og som nesten har vært helt fraværende siden Corona traff landet vårt og avbestillinger og kanselleringer kom på løpende bånd.

Vi opplever nå en oppgang og en større andel forespørsler fra Ålesund markedet, samtidig som vi på det jevne får forespørsler fra Søre Sunnmøre og regionen vår her. Vi er overlykkelig for hver en konfirmasjon og bryllup vi har fått tatt del i den siste tiden.

Dette er noe vi er utrulig takknemlig og glade for, som mange kanskje vet så var vi ikke veldig heldige med perioden vi valgte å satse med nyetablering. Corona situasjonen ble kjent 12. mars og vi flyttet vi inn i nye lokaler 01. mars.

Det har absolutt ikke vært enkelt, men med god støtte fra lokalbefolkningen, så ser vi nå at vi skal klare å komme oss ut av situasjonen slik den er i dag. Som mange andre selskaper måtte også vi gjøre nødvendige grep for å sikre videre drift av selskapet.
Vi var raske til å omstille og tilpasse oss, og begynte med konsepter som utsalg fra disk med sousvide middager, tapasbrett, lunsjbrett, Grab & Go med varmdisk, Sommer & Grill, nybakt brød og ikke minst matkassa og partykassa, og sist vår populære helgepose som har blitt mottatt blant våre kunder til over all forventning. Sjekk gjerne ut våre konsepter i vår nettbutikk, om du ikke alt har gjort det.

Det var disse konseptene samlet som gjorde det mulig for oss å overleve, samt alle våre fantastiske kunder som benytter seg av våre produkter og tjenester i den tøffe perioden. Vi får ikke takket dere nok, men dere skal alle vite at vi er veldig ydmyk og takknemlige her vi står nå.

Vi ser at etterspørselen er stabil og disse konseptene kommer vi til å beholde i videre drift av Kokk`n Roll. Derfor valgte vi å ansette flere dyktige kokker til temaet vårt og gjennomførte en mindre ombygging og utvidelse av utsalgsdisken vår, selv etter denne perioden.

Veldig kjekt at vi nå er i prosessen med å bli en godkjent lærebedrift for kokkefaget, slik at vi også kan være en del av rekruteringen til bransjen vår, og sammen utvikle flinke fagfolk.

Vi har brukt tiden vi har hatt til overs godt og arbeidet med utvikling, konseptbygging, utprøving og testing av nye produkter på vårt moderne kjøkken. Sjekk ut våre oppdaterte catering menyer her https://kokknroll.no/catering

Sjekk også ut våre oppdaterte nettbutikk på https://kokknroll.no/butikk
Det er mye spennende som foregår hos oss, følg med oss fremover. Vi håper etter hvert reiselivsbransjen og bedriftsmarkedet kommer seg på ordentlig på beina igjen slik at vi får servere smakfull sunnmørs-mat og gode opplevelser også til tilreisende.

Vi er spent på hva fremtiden bringer.

Sivert sier at eg alltid skriver for mye, eg tror nok at denne gangen hadde han nok rett :)

Med helsing fra noen av oss i Kokk`n Roll as

Ole Christian Sivertstøl & Sivert Hasund
Stolte eiere


Hvem vet hvor veien går videre, kanskje en Kokk`n Roll FoodTruck blir det neste :)

Hvem vet hvor veien går videre, kanskje en Kokk`n Roll FoodTruck blir det neste :)



Kokknroll Kokk