Påskekassa

råflott 3 retters påskemåltid

Denne uken produserer vi opp en digg meny til påskeaften.

Du får en godt sammensatt påskemeny der det eneste du trenger å gjøre er å følge enkle instruksjoner som medfølger for et topp resultat. Rettene er ferdiglaget, vakuumert ved bruk av cook and chill metoden, og varmes opp ved bruk av vannbad. Ingen oppvask, ingen stress, bare kos og deilig mat.

Menyen er følgende: NB. ved allergier eller intoleranse behov, kontakt oss så vil vi tilrettelegge for deg.

Forrett:
Egenprodusert kaldrøykt laks, asparges, syrlig gressløksaus, sylta gulbeter, bakte rugchips og urtesalat.
(allergen: fisk, melk, rug, gluten)

Hovedrett:
Rødvinsbraisert lammeskank, potet- og selleripurè, bakte rotgrønsaker, rødbeter, småløk og flydig rødvinsaus.
(allergen: sulfitt, selleri, melk)

Dessert:
Bakt ostekake med bringebærcoulis og havtorn sorbet
(allergen: melk, egg, gluten, havre, hvete)

Første mann til mølla konseptet gjelder, da vi har satt en grense på 25 porsjoner pga. råvare tilgjengelighet. Påskekassa hentes på våre lokaler, Fredag 10. April mellom kl. 15:00 og 18:00.

Kontakt oss ved andre behov rundt utkjøring.

Konseptet passer og godt for å gi til noen som du er glad i. En hyggelig overraskelse og en smakfull middag til årets påske, som i år blir en annerledes påske for mange. Ta vare på hverandre og nyt påsken sammen med familien. God påske fra oss i Kokk`n Roll.

Pris pr. person kr. 495 | 2 personer kr. 990 | 4 personer kr. 1695

Vi oppfordrer deg til å prøve konseptet og få en flott matopplevelse i eget hjem og samtidig støtter du en lokal bedrift.



Kokknroll Kokk