Dessert alternativ for buffetmenyer

Dessertene er produsert klar for opplegging på stedet og settes ut på buffet.

Minimum 15 personer pr. ordre.

 
 

Bondepiker – fruktig eplekompott av norske epler i sesong, pisket seterrømme med vanilje og kryddersmuler (Allergen: Melk, Gluten, Sulfitt)
Kr. 69,- pr. person

Karamellpudding, fyldig toffee saus, sprø karamellkjeks, kaffe og kanelkrem (Allergen: Melk, Egg, Gluten, Hvete)
Kr. 69,- pr. person

Fløterand med rørt jordbær fra Valldal (Allergen: Melk)
Kr. 69,- pr. person

Bakt Ostekake, krydderbunn, nyr, lime, vanilje og creme fraiche topping servert med en frisk kompott av bær i sesong (Allergen: Gluten, Melk, Egg, Sulfitt)
Kr. 89,- pr. person

Mørk sjokolade mousse, hjemmelaget vaniljesaus, bakt havre fra Volda. (Allergen: Melk, Havre, Gluten, Egg)
Kr. 79,- pr. person

Mørk Sjokoladenemesis med hvitsjokolade og karamellganachè, peanøtter og bringebær (Allergen: Melk, Egg, Peanøtter)
Kr. 89,- pr. person