Informasjon

buffet-909161_1920.jpg
 

Generell informasjon

RÅVARER

Kokk`n Roll AS er en Cateringbedrift som alltid benytter sesongens beste råvarer og har sterkt fokus på ærlig og hjemmelaget mat.

Vi benytter også økologiske råvarer der vi kan. Det gjør at du kan være trygg på at vår frukt, våre grønnsaker og ellers andre råvarer, er dyrket og oppfostret under de beste og mest naturlige forhold.

PRISER OG MVA

Alle priser på nettsiden er inklusive 15 % MVA og eksklusive levering. Denne økes automatisk til 25 % MVA ved bestilling av personell og kokketjenester og/eller utleieutstyr.

ALLERGI/INTOLERANSE

Har du allergikere blant gjestene?

Vi kan forhåndsprodusere retter for allergikere og for gjester med spesialdietter, så lenge vi får beskjed i god tid før arrangementet. Kunden er ansvarlig for å informere oss dersom det er allergikere, vegetarianere, laktoseintoleranse etc. blant gjestene. Har ikke Kokk`n Roll AS blitt informert, kan vi ikke stå ansvarlig for servering for gjesten. Kokk`n roll As kan ikke gardere deg 100% mot spor- og smittekilde ved hypoallergi, da spor kan ligge igjen i lokaler, utstyr, emballasje osv. Kunden har akseptert disse salgsbetingelsene ved inngåelse av bestillingen. Alle våre menyer er merket med allergener.

Kontakt oss for mer informasjon om det skulle være nødvendig.

 

Leveringskostnader

Avstandsbaserte priser for levering i Møre og Romsdal.

Sone 1.
150,-
Hareid & Ulstein

Sone 2.
350,-
Herøy, Sande, Ørsta og Volda

Sone 3.
550,-
Ålesund, Moa området, Hessa, Skarbøvik, Flisnes, Blindheim, Spjelkavik, Olsvika, Brusdalen, Vatne, Skodje.

Sone 4.
750,-
Vannylven, Sykkylven, Valldal, Ørskog, Haram og områder der under.

Utenfor nevnte distrikt ta kontakt for tilbud.


 

Informasjon rundt leveranse

Maten er i utgangspunktet kald ved både henting og levering. Vårt konsept er bygget opp slik at vi leverer maten kald, og kunden selv kan stå for oppvarmingen. Maten blir da levert i varmebestandig engangsemballasje. Det følger med en grundig og lett veiledning til oppvarming.

Ved spørsmål vedrørende din leveransen eller ordre kontakt Kokk´n Roll As.

 
 
 

Leveringsalternativ 1

Maten kald der du/dere selv står for gjennomføring og oppvarming, du vil da få med informasjon fra oss på hvordan alt skal gjøres, nyttige tips og triks for å løfte måltidet. Her er det viktig at du følger instrukser nøye.

 
 

Leveringsalternativ 2

Maten leveres varm, du/dere står for anretning på tallerken eller fat.

Leveringsalternativ 3

Maten varm der vi ordner alt. Maten blir servert på tallerken. Er det ønskelig presenterer vi selvfølgelig menyen for gjestene dine.

 
 
 

Hente selv

Maten kan også hentes selv. Den blir da levert kald og klar til transport i emballasje, som kan settes direkte i ovn eller setter på kjøl. Det vil da medfølge et hefte med informasjon om oppvarming og tips for gjennomføring. Det er da viktig at disse følges nøye.

 
 

 

Praktiske forhold ved leveranse

Kokk`n Roll AS har ansvar for varene inntil levering har funnet sted. Forsinkelser skal selvfølgelig ikke skje, men skulle det likevel oppstå forårsaket av unormale trafikksituasjoner, vanskelige værforhold eller feilaktig/manglende leveringsadresse, telefonnummer etc. ansees som Force majeure og avslag kan ikke kreves.

Leveringstiden kan variere +/- 20 minutter etter trafikk og værforhold.

45 min - 1 times forsinkelse - 10 %

Utover en time forsinkelse - 15 %

Kunden kan ikke kreve mer enn ovennevnte prisavslag.

Det er kjøpers ansvar å kontrollere at leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen. Ved avvik kontaktes Kokk`n Roll AS umiddelbart pr. telefon til Sigurd Johan 91868096, Sivert 4137888 eller Ole Christian 48305578. Dette for at vi skal kunne behandle avviket fortest mulig.

Dersom kunden har informert Kokk`n Roll AS, kan kunden kreve prisavslag (etter avtale og innen rimelig tid).

De grønne plastkassene som leveres ved transport, isoporesker og eventuelt porselensfat leveres tilbake til vårt produksjonskjøkken. Engangs plast- og aluminiums fat skal ikke returneres og kan kastes etter bruk.

 

 

Endring/Avbestilling

Endringer kan gjøres over telefon eller e-post. Endring (+- 2-3 personer)antall personer og leveringstidspunkt kan gjøres frem til 2 dager før leveringsdato. Ved endringer i meny og endringer som har en stor påvirkning for arrangementet, er fristen 10 dager før arrangements dato.

Avbestilling av arrangement: kun ved å sende e-post til post@kokknroll.no

Kokk`n Roll AS tar forbehold om endringer i pris og tilgang på råvarer. Ved uteblitte varer fra leverandører, kan Kokk`n Roll AS ta kontakt med kunden for å forhøre seg rundt erstatningsvarer.

 

 

Avbestillingsfrister

Ved avbestilling etter utløpt frist, men før aktuell leveringsdag faktureres 50 % av totalbeløpet. Ved avbestilling på aktuell leveringsdag faktureres 100 % av totalbeløpet.

Avbestilling av arrangement: kun ved å sende e-post til post@kokknroll.no

 

 

Depositum

Ved bryllup og andre omfattende arrangementer kan det være aktuelt å etablere et depositum.

 
 

 

Betaling

Betaling skjer med faktura. Vi fakturerer fortløpende etter at leveringen er fullført. En korrekt fakturaadresse med evt. referansenummer, kostnadssted eller annen merking må være avklart før leveringen har funnet sted. Vi opererer med 7 dagers betalingsfrist med mindre annet er avtalt.

Fakturagebyr kr 55,-