Om oss

Vi er opptatt av gode og sesongriktige råvarer der vi behandler råvarene på en jordnær og enkel måte.

Vi er lidenskapelig opptatt av mat og tilbyr ærlig mat fra bunnen til riktig pris.

 
 

Vår historie

 

Kokk`n Roll As ble etablert i 2005 i Ulsteinvik. Kokk`n Roll var et catering- og eventselskap med fokus på innovasjon, god mat, service og kvalitet i alle ledd. Det var det største cateringselskapet av sin type i området, og en meget godt innarbeidet merkevare. Kokk`n Roll ble nyetablert i 2018 med en idé om å utvikles i samsvar med dette.

 
ingredients-498199_1920.jpg
 
 

Vår visjon

 

Visjonen til Kokk`n Roll er å være en bærekraftig, profesjonell og trendsettende bedrift med forankring i nasjonale og skandinaviske mattradisjoner og råvarer. Vi ønsker å skape gode, attraktive og interessante arbeidsplasser med høy kompetanse. Vår forretningsidé er å være ledende innen catering av innovative matopplevelser. Vi skal være tilgjengelig der kunden ønsker oss, og være en stabil og trygg leverandør.

 
 
 
TheKitchen.jpg
 

Vårt team

 

DAGLIG LEDER

OLE CHRISTIAN SIVERTSTØL

Ole.jpg

Har lang erfaring som kokk, kjøkkensjef, food & beverage manager i hotell og restaurantbransjen både til sjøs og lands. Han har tilegnet seg bred kunnskap etter flere år i ledende stillinger ved Hareid Hotell, Kokk`n Roll, Quality Hotel Ulstein og Hurtigruten.

Han er topp engasjert, og elsker å servere gjestene minnerike opplevelser.

KJØKKENSJEF

SIVERT HASUND

sivert.jpg

 Har bred erfaring innen kokkefaget fra anerkjente restauranter i Oslo. Han var ansatt ved kulinarisk akademi som commis, og hentet mye erfaring og inspirasjon der, før han flyttet hjem til Sunnmøre.

Han er kreativ, nyskapende og utforskende.

 

Vi inngår aldri kompromisser på kvaliteten - sammen har vi en erfaring som er unik.

 

Miljø- og samfunnsansvar

 
 

Kokk`n Roll As setter miljø- og samfunnsansvar høyt. Vi ønsker å bidra til miljøet og samfunnet på alle de områder vi kan påvirke.

Vi vil hele tiden arbeide mot bærekraftige valg.