Speket laks med jordskokk, rugsmuler og syrlig rømmeskum
 
                
                  
                    Skrei, rødbet tapioka og tørket tang
Lysing, rødbet sylta fennikel, fargede gulrøtter, blomkålkrem
 
                
                  
                    Andebryst, søtpotet, spinat, løk og kjørvel
 
                
                  
                    Fra vår egenproduksjon av kaldrøykt laks
Svine terriné, variasjon på beter, epler marinert i urte olje, sylta senneps frø, pepperrot rømme & små salat.
Saltbakte beter, urte emulsjon ,sprø rugsmuler, marinerte baby spinat, blomkarse & venekarse.
Helstekt oksefilet, selleripuré .sautert sopp, vårløk, persillerot, brente løk kopper og rødvin saus sprekt med urteolje.
 
                
                  
                    Helstekt oksefilet, selleripuré .sautert sopp, vårløk, persillerot, brente løk kopper og rødvin saus sprekt med urteolje.
Panne stekt skrei, grønn erte puré, salat på rosenkål ,reddiker ,rødbet syltet fennikel, jordskokk chips & brunet nøttesmør med kapers.
Grillet purreløk, estragon emulsjon ,nyr , syltede beter , sprø løk, rugsmuler, hasselnøtter & gressløk.
Sylta grønsaker : blomkål, sjalottløk, gulrot & laurbærblad.
Sitron terte ,italiensk marengs , ristet havre & Krokan is.
Tilslørte bondepiker
Sjokoladekrem, karamellisert hvit sjokolade, bakt havre , bringebær-rødbet gelé, serveres med vaniljeis toppet med brunet smør
Karamellisert eplekompott , pisket rømme med vanilje, kryddersmuler og havre, syrlige epler marinert i eplemost.
Pølser fra vår egen produksjon: 2 typer av våre grove pølser. En er en krydret variant med røkt paprika og hvitløk, mens den andre er med blåbær og urter.
Produksjon av svinerull: Porchetta med en nordisk vri
med godt og riktig arbeidsverktøy blir arbeidet en lek
Plomme og Rabarbra terte med hjemmelaget vanilje & cognac iskrem og appelsinchips
 
                
                  
                    Mørk Sjokoladeterrine, pikekyss, rips og iskrem av rømme
 
                
                  
                    Kongekrabbe ravioli med blekk & reinsdyr skjysaus
 
                
                  
                    Tradisjoner er viktig. Fra vår egenproduksjon av oksetunge
 
                
                  
                    Nybakt brød
Grov leverpostei fra Kokk`n Roll sin egenproduksjon
 
                
                  
                    Mini fiskekaker
 
                
                  
                    Nydelig skalldyr under Havetsfestbord arrangement
 
                
                  
                    