Digital firmafest & Sammenkomster
Når alle sitter på hjemmekontor hver for seg er det viktig å ta vare på gode kollegaer og venner!
Selv om vi må tenke nytt, er det ingen grunn til å droppe festen for kollegaer, venner eller partnere både nye og gamle samarbeid. Derfor tilbyr vi oss at vi kan levere hjem til hver enkelt ansatt i distriktet vårt!
Dette produktet passer helt perfekt i de aller fleste sammenheng der en ikke kan møte hverandre i person og samtalene går over internett.
Corona året 2020 markerte starten på digitale fester, og mange hadde julebord, firmafest og vennesamlinger digitalt over Teams, Skype, Messanger eller Meet.
Ta gjerne kontakt med oss for å få skreddersydd matleveringen etter dine behov.
Digital Tapasmeny - kr. 395,- pr. pers
kald tapasforrett:
Grilla marinerte villreker
Spekemat fra vårt modningskap
Garbonzosalat med friske urter
Sitrussylta grønnsaker
Marinerte oliven
Vellagret oster med fikenkompott
Vårt steinovnsbakte foccacia
Heimelaga aioli
Varm tapashovedrett
(leveres i aluminiumsform som tåler oppvarming i stekeovn)
Barbecue marinert kyllingovervinger
Håndlaget spanske kjøttboller med pikant tomatsaus
Saltbakte småpoteter i urte- og senneps vinaigrette
Dessert
Vanilje panna cotta med karamellisert hvit sjokolade, friske bringebær og havtorn coulis
Allergen i denne meny:
(melk, lupin, sulfitt, glutem, hvete, skaldyr, soya, sennep, egg)
Digital tapastallerken - Kr. 245,- pr. pers
Grilla marinerte villreker
Spekemat fra vårt modningskap
Garbonzosalat med friske urter
Sitrussylta grønnsaker
Marinerte oliven
Vellagret oster med fikenkompott
Vårt steinovnsbakte foccacia
Heimelaga aioli
Tekst til front i Nettbutikk
Skal dere ha digital samling innad i firmaet, blant kollegaer eller kanskje klubbkveld? Uansett hva du skal arrangere digitalt så har vi den perfekte løsningen for deg.
Et godt utvalg tapasretter anrettet for å gi deg den beste tapasopplevelsen.
Maten kommer levert på døren til hver enkelt ansatt i engangsemballasje, hvor du enkelt kan legge maten over på eget porselen om ønskelig.
Man starter med en kald tapasforrett, medan man selv varmer opp hovedretten og avslutter med vår hjemmelagede panna cotta.