Eat smart, Go Green Vegetarbuffet

Kr 355,- pr. person ink. mva

Minimums antall pr. bestilling er 20 personer

Brød til buffetmenyer kommer helt og må skjæres opp på stedet.
Dette for at brødet skal holde seg godt frem til servering og at kvaliteten ikke skal forringes.

 
 

Byggryn salat, Kvitlin ost fra Ørsta, Brokkoli og bakte røtter.

(Allergen: Hvete, bygg, melk)

Marinerte grønnsaker

(Allergen:Sulfitt)

Couscoussalat med grillede grønnsaker, rosiner og gresskarkjerner

(Allergen:Hvete, Selleri)

Kikerte krem med olivenolje, paprika og oregano

(Allergen: Sesamfrø, Lupin, Sulfitt)

Saltbakte rødbeter fra Hasle Gard, honning og karamelliserte hasselnøtter

(Allergen:Bygg, Gluten, Sulfitt, Lupin, Hasselnøtter)

Linsesalat med reddiker og spinat

(Allergen: lupin)

En blanding av forskjellige norske blad salater med puffet gresskarkjerner, soltørkede tranebær, små tomater, honning og senneps vinaigrette

(Allergen:Sennep)

Mynte dressing med agurk og gresk yoghurt

(Allergen: Melk)

Nordisk Pesto

(Allergen: Nøtter, Melk)

Bønnesalat av forskjellige typer bønner med Salsa Verde

(Allergen: Lupin)

Quinoasalat med grillede grønnsaker

(Allergen: Gluten, Durumhvete)

Nordisk potetsalat, reddiker, sennepsdressing, dill og kapers

(Allergen:Sennep)

Deilig gulrot brød fra bakeriet i Ulsteinvik

(Allergen:Gluten, Hvete)

Anbefalte tillegg:

Vegetarisk Chiligryte med lime marinert brun ris – Varm

(Allergen: Sulfitt)
Pris kr. 39,- pr. person

Bakt squash med auberginekompott – Varm

(Allergen: Sulfitt)
Pris kr. 29,- pr. person

Havre & Sopp karbonader, mangosalat – Varm

(Allergen: Lupin, Sulfitt)
Pris kr. 39,- pr. person

Quiche med spinat, sopp og feta – Varm

( Allergen: Egg, Hvete, Gluten)
Pris kr. 34,- pr. person