Byggryn salat, Kvitlin ost fra Ørsta, Brokkoli og bakte røtter.
(Allergen: Hvete, bygg, melk)
Marinerte grønnsaker
(Allergen:Sulfitt)
Couscoussalat med grillede grønnsaker, rosiner og gresskarkjerner
(Allergen:Hvete, Selleri)
Kikerte krem med olivenolje, paprika og oregano
(Allergen: Sesamfrø, Lupin, Sulfitt)
Saltbakte rødbeter fra Hasle Gard, honning og karamelliserte hasselnøtter
(Allergen:Bygg, Gluten, Sulfitt, Lupin, Hasselnøtter)
Linsesalat med reddiker og spinat
(Allergen: lupin)
En blanding av forskjellige norske blad salater med puffet gresskarkjerner, soltørkede tranebær, små tomater, honning og senneps vinaigrette
(Allergen:Sennep)
Mynte dressing med agurk og gresk yoghurt
(Allergen: Melk)
Nordisk Pesto
(Allergen: Nøtter, Melk)
Bønnesalat av forskjellige typer bønner med Salsa Verde
(Allergen: Lupin)
Quinoasalat med grillede grønnsaker
(Allergen: Gluten, Durumhvete)
Nordisk potetsalat, reddiker, sennepsdressing, dill og kapers
(Allergen:Sennep)
Deilig gulrot brød fra bakeriet i Ulsteinvik
(Allergen:Gluten, Hvete)
Anbefalte tillegg:
Vegetarisk Chiligryte med lime marinert brun ris – Varm
(Allergen: Sulfitt)
Pris kr. 39,- pr. person
Bakt squash med auberginekompott – Varm
(Allergen: Sulfitt)
Pris kr. 29,- pr. person
Havre & Sopp karbonader, mangosalat – Varm
(Allergen: Lupin, Sulfitt)
Pris kr. 39,- pr. person
Quiche med spinat, sopp og feta – Varm
( Allergen: Egg, Hvete, Gluten)
Pris kr. 34,- pr. person