Byggryn salat, Kvitlin ost fra Ørsta, Brokkoli og bakte røtter.

(Allergen: Hvete, bygg, melk)

Marinerte grønnsaker

(Allergen:Sulfitt)

Couscoussalat med grillede grønnsaker, rosiner og gresskarkjerner

(Allergen:Hvete, Selleri)

Kikerte krem med olivenolje, paprika og oregano

(Allergen: Sesamfrø, Lupin, Sulfitt)

Saltbakte rødbeter fra Hasle Gard, honning og karamelliserte hasselnøtter

(Allergen:Bygg, Gluten, Sulfitt, Lupin, Hasselnøtter)

Linsesalat med reddiker og spinat

(Allergen: lupin)

En blanding av forskjellige norske blad salater med puffet gresskarkjerner, soltørkede tranebær, små tomater, honning og senneps vinaigrette

(Allergen:Sennep)

Mynte dressing med agurk og gresk yoghurt

(Allergen: Melk)

Nordisk Pesto

(Allergen: Nøtter, Melk)

Bønnesalat av forskjellige typer bønner med Salsa Verde

(Allergen: Lupin)

Quinoasalat med grillede grønnsaker

(Allergen: Gluten, Durumhvete)

Nordisk potetsalat, reddiker, sennepsdressing, dill og kapers

(Allergen:Sennep)

Deilig gulrot brød fra bakeriet i Ulsteinvik

(Allergen:Gluten, Hvete)

Anbefalte tillegg:

Vegetarisk Chiligryte med lime marinert brun ris – Varm

(Allergen: Sulfitt)
Pris kr. 39,- pr. person

Bakt squash med auberginekompott – Varm

(Allergen: Sulfitt)
Pris kr. 29,- pr. person

Havre & Sopp karbonader, mangosalat – Varm

(Allergen: Lupin, Sulfitt)
Pris kr. 39,- pr. person

Quiche med spinat, sopp og feta – Varm

( Allergen: Egg, Hvete, Gluten)
Pris kr. 34,- pr. person