Farsdag & Nyhetsbrev - November 2020

Farsdag.jpeg
 

Farsdag & andre godbiter

Søndag 8. november er det tid for å feire far.

Sett pris på far med en bedre middag til heile familien.
Vi har gjort det enkelt og satt sammen en flott 2 retters meny til deg.

Matopplevelse i eget hjem, enklere blir det ikke

Langtids braisert okse culotté med bakte rotfrukter, rista sopp og urter, syltet småløk, fløte gratinerte poteter og fyldig rødvin sjy

Creme bruleé, jordbær coulis, knust marengs

Pris 340,- pr. person, 1 porsjon holder til 2 barn.

Vi garanterer et smakfullt måltid, om du ønsker å legge til barnemeny, har vi dette og for deg, bare spesifiser dette i din ordre.

Barnemeny: Lasagne kr. 110,- pr. form

Alt er ferdig tilberedet av våre profesjonelle kokker og oppvarmingen gjør du med enkle grep hjemme.
Instruks medfølger selvsagt.

Forhåndsbestill gjerne i god tid, din matkasse hentes hos oss fredag: 06. november innen kl. 18:00

Klikk her for å komme til bestillingskjema

I tillegg kan du kjøpe farsdagsgaven hos oss.
Vi tilbyr gavekort, egenproduserte spesialiteter og i vår nettbutikk finner du gode produkter som er perfekte gaver til far.

Klikk her for å komme til vår Nettbutikk

Lurer du på noke er det bare å kontakte oss på post@kokknroll.no eller du kan nå oss på telefon 413 78 888

Nyheter

Viste du at; vi har pusset opp vår 2.etage og satt i stand et flott lokale tilpasset møter, firmalunsjer eller bare for å komme seg litt ut. Lokalet har en flott utsikt og er veldig lett tilgjengelig midt på hurtigbåtkaien, enkelt om du skal ha et møte med en samarbeidspartner eller andre behov. Du kan leie lokalet og legge til møtepakker med full oppvarting.

Les mer om dette ved å klikke her

Vi har investert og bygget ut vår delikatesse disk ytterligere. Vi har bestemt oss nå for å holde vår butikk åpen mandager fra 11:30 til 15:00, slik at den som ønsker kan komme innom oss å kjøpe med seg smakfull lunsjretter, håndverks bakervarer eller ferdige middagsretter til uken.
Pga. cateringen og arrangementer holder vi stengt lørdager og søndager. Her er vår visjon og tanke at en kjøper med seg fra disken på fredager. Alle retter i fra vår middags disk er produsert ved bruk av Kok & Kjøl metoden, og blir pakket direkte i vakuum for å sikre god holdbarhet og høy kvalitet.

Jul.jpeg
 

Juletiden

Vi har gått i tenkeboksen og undret over hvilke konsepter og produkter vi kan tilføre markedet i denne vanskelige tiden vi befinner oss i. Vi blir tvunget til å tenke alternativt, nytt og kunne komme med tilpassede produkter og tjenester for å kunne sørve våre kunder og gjester på en best mulig måte. Samtidig må vi opprettholde driften, skape arbeid til våre ansatte og forvalte dette på en god måte.

Derfor kommer vi nå med flere nye produkt som vi tror vil være aktuell for både private, bedrifter og organisasjoner. Vi håper disse produktene vil være med på å hjelpe våre ansatte og oss som selskap gjennom en julesesong som ser ut til å bli et stykke fra normalen.

Julehøytiden er en tid som er veldig viktig for mange bransjer og lokale næringsdrivende. Vi ønsker å formidle at vi setter strenge krav til oss selv, når det gjelder vår produksjon og leveranse. Vi kan raskt tilpasse oss ditt behov rundt arrangement og levering. Vi tar nødvendige grep for å sikre deg en god matopplevelse der du trenger oss. Vi forholder oss til krav og retningslinjer fra FHI og kan levere catering porsjonspakket og tjenester tilpasset situasjonen.

Vi ønsker med dette å formidle budskapet og fortelle markedet vårt om hvilke produkter og tjenester vi kan tilby.

Sjekk ut våre to nyeste produkt tilpasset julen i vår nettbutikk. Klikk på dei forskjellige produkta for å lese mer om dei - Årets julegave og Julematkassa vår.

Viste du at; Vi produserer eget pålegg for salg i vår disk. Her finner du mange delikatesser og tradisjonsrike kunster. Helt frem til jul vil vi selge vår egen syltaflesk, lammerull, kalverullade, løkrull og oksetunge.

Vi kutter på bestilling for deg, fra kr. 40,- pr. hekto

Vi produserer vår egen måroppskrift, og du kan forhåndsbestille med oss om du ønsker å bruke vår mår til årets jul og nyttårsmiddag.

Kokknroll Kokk