3 retters konfirmasjons meny for utlevering

Forretter: Valg av forrett:

Alternativ 1:

Grillet asparges rullet i spekeskinke, urteemulsjon, confitert tomater, småsalat med vinaigrette og puffet gresskarkjerner og toast

(Allergener: Egg, gluten, (hvete), sennep

Alternativ 2:

Blomkålsuppe, rista blomkål og tørrsaltet bacon, serveres med nybakt focacciabrød og kvitseidsmør

(Allergener: Melk)

Hovedrett:

Braisert Culotte av okse, grov selleripuré, rista sopp og vårløk, bakte rotfrukter, urte marinerte småpoteter og kraftig rødvinsaus

(Allergener: melk)

Dessert: Valg av dessert:

Alternativ 1:

Vanilje panna cotta, rørt jordbær og friske bær

(Allergener: Melk)

Alternativ 2:

Klassisk karamellpudding server med fløte karamell saus og appelsin chips

(Allergener: Melk, Egg)

 

385,- pr. person ink. 15% mva

Konfirmasjons Buffet for utlevering:

Konfirmasjons menyen er utarbeidet med tanke på å gjøre deres arrangement enklest mulig. Dere bestiller til ønsket antall gjester så leverer vi maten på døren klar for ferdigstilling, enklere en dette kan det ikke bli. Beskrivelse for hvordan en går frem rundt oppvarmingen følger med.

Brød kommer helt og må skjæres opp på stedet. Dette for at brødet skal holde seg godt frem til servering og at kvaliteten ikke skal forringes.

Kalde retter:

Sitrus marinerte grønsaker

(Allergen: Sulfitt)

Sherrytomat og fetasalat med vårløk og rødløk Sitrus marinerte grønsaker

(Allergen: Melk, Sulfitt)

Cæsarsalat med grilla kylling, rødløk, krutonger og høvlet parmesan

(Allergen: Melk,Egg,Sennep, Fisk, Gluten (Hvete) i krutonger)

Spekepølse fra Tind spekemat på stranda

(Kan inneholde spor av melk)

Coppa spekeskinke

Salat av klippfisk fra Ellingsøy med kapers, oliven og kjørvel

(Allergen: Fisk, Sulfitt)

Klassisk potetsalat med purreløk, creme fraiche og urter

(Allergen: Melk, Sennep)

Marinerte MSC-sertifiserte Villreker med koriander og ingefær

(Allergen: Skalldyr, Soya (Hvete), Sulfitt)

Sylta Sopp

(Allergen: Sulfitt)

Skagensalat med håndpillede reker fra Engelsviken, dill og rogn

(Allergen: Skalldyr, Melk, Sennep, Egg)

Lefserull med røykelaks, kremost, pepperrot og gressløk

(Allergen: Gluten (Hvete), Fisk, Melk)

Nybakt focacciabrød

(Allergen: Gluten, Hvete)

Smør fra Sør-Setesdal

(Allergen: Melk)

Hjemmelaget Aioli

(Allergen: Egg, Sennep)

Varmretter:

Krydderstekte kylling klubber

Spanske kjøttboller i spicy tomatsaus

Marinert ribbe med asiatiske smaker og rista sesamfrø

(Allergen: Sesam, Gluten, Soya)

Marinerte chilipølser med urter og hvitløk

(Allergener: Kan inneholde spor av melk) 

 

399,- pr. person ink. 15% mva