Havets festbord

I Norge har vi skalldyr og sjømat i verdensklassen. Man kan spise god sjømat fra havet året rundt, men kvaliteten er best når skalldyrene er i sesong. Det er lurt å spille på lag med sesongene for å spise sjømat når den er på sitt aller beste.
Vi arbeider alltid med det beste fra Norge og benytter råvarer av høy kvalitet når de er i sesong, dette støtter vi opp med godt samarbeid og tett dialog med våre utvalgte leverandører.
Derfor kan vi skreddersy og tilpasse havets festbord for deg og dine gjester, gjennom heile året. Men vi har størst fokus på det til høsten september, oktober, november, samt videre på vinteren i januar, februar og mars.

Menyene under er ment som buffet alternativer, men vi kan tilby deg flere varianter på forespørsel.
Våre festbord er av høy kvalitet og skreddersydd for en matopplevelse uansett hvor du måtte befinne deg, det er sosialt, kontaktskapende og her kan du forsyne deg rikelig med det du måtte like aller best. Senk skuldrene og nyt i sammen med dine gjester.


Havets Festbord - Klassisk variant

Minimums antall for bestilling er 15 personer.

 

Ferske Reker
Ferske kokte reker med skall, sitron, persille

Hvitvins Dampede Blåskjell
Lett dampa ferske blåskjell, sautert med løk, hvitløk, ingefær og ferske urter.

Fylte Krabbeskjell fra Hitra
Skjell fylt med klokjøtt og variasjon av hvitt og brunt krabbekjøtt

Krabbeklør
Ferdig knekte krabbeklør, naturell

Fersk sjøkreps
Sjøkreps naturell, trekt i lettsaltet vann og knekte klør

Grønn salat
Frisk og smakfull salat med sesongens grønsaker, skreddersydd for å akkompagnere sjømaten

Håndlaget Klippfiskboller
Nydelige klippfiskboller, laget av klippfisk fra Ålesund

Luftig melkebolle med røykelaks krem
Varmrøkt laks, kremost, dill, rømme, rødløk og sennep

Tilbehør:
Sitron & Lime
Majones
Aioli
Sitron & Persille emulsjon

Steinovnsbakt loff
Steinovnsbakt mellomgrovt brød med spiret rug
Kvitseidsmør fra Sør-Setesdal

Varmretter
Tradisjonsrik Norsk Krema Fiskesuppe
Servert med håndlaget fiskeboller, posjert sesongens fisk, reker, selleri, purreløk og gulrot

Legg til en ekstra varmrett for kr. 85,- pr. person

Tradisjonell Rød Bacalao
Produseres med lokal klippfisk av høy kvalitet, tomat, pimentos, løk, hvitløk, chili, små gourmet poteter, kalimata oliven,

Pris kr. 725,- pr. kuvert

Allergen i meny: Skalldyr, Bløtdyr, Egg, Sennep, Sulfitt, Melk - Gluten, hvete i brød
Utbringing fra oss medfølger buffetkort og holdere for merking av retter på buffet.


Havets Festbord - eksklusiv variant

Minimums antall for bestilling av denne menyen er 25 personer.
Ta kontakt med oss om dere er under, så ser vi hva vi får til å sette sammen for deg.

 

Ferske Reker
Ferske kokte reker med skall, sitron, persille

Hvitvins Dampede Blåskjell
Lett dampa ferske blåskjell, sautert med løk, hvitløk, ingefær og ferske urter.

Fylte Krabbeskjell fra Hitra
Skjell fylt med klokjøtt og variasjon av hvitt og brunt krabbekjøtt

Krabbeklør
Ferdig knekte krabbeklør, naturell

Krabbe “dolme”
Pepper Glasert krabbe i japo skje

Fersk sjøkreps
Sjøkreps naturell, trekt i lettsaltet vann og knekte klør

Grønn salat
Frisk og smakfull salat med sesongens grønsaker, skreddersydd for å akkompagnere sjømaten

Håndlaget Klippfiskboller
Nydelige klippfiskboller, laget av klippfisk fra Ålesund

Luftig melkebolle med røykelaks krem
Varmrøkt laks, kremost, dill, rømme, rødløk og sennep

Fylt fiske rulade
Servert med sitrus marinerte grønsaker

Klassisk Skagenrøre
Pilla reker, kreps, dill og rødløk

Røykelaks rulade
Egen produsert røyeklaks, fransk eggerøre, urter, ørretrogn og karse

Blinis med løyerom
Pepperrot krem, karse og rødløk

Asiatisk marinerte villreker
Grilla villreker med korainder, chili, hvitløk i vår egen glaze

Kamskjell
Lett grilla kamskjell med blomkålkrem og lime-vinaigrette

Spekesild på rug toast
Vår egenproduserte sild, rugbrød, løk, dill og kapers

Tilbehør:
Sitron & Lime
Majones
Aioli
Sitron & Estragon emulsjon
Nordisk Pesto
Fylte egg

Grønn salat
Frisk og smakfull salat med sesongens grønsaker, skreddersydd for å akkompagnere sjømaten


Steinovnsbakt loff
Steinovnsbakt mellomgrovt brød med spiret rug
Kvitseidsmør fra Sør-Setesdal


Varmretter
Tradisjonsrik Norsk Krema Fiskesuppe
Servert med håndlaget fiskeboller, posjert sesongens fisk, reker, selleri, purreløk og gulrot
(allergen: melk, fisk, skalldyr, selleri)

Tradisjonell Rød Bacalao
Produseres med lokal klippfisk av høy kvalitet, tomat, pimentos, løk, hvitløk, chili, små gourmet poteter, kalimata oliven,

Håndlaget sildekaker på ekte tradisjonelt vis
Egenproduserte sildekaker

Bakte kveite i folie
Marinerte grønsaker, meierismør, urter

Pris kr. 1195,- pr. kuvert

Allergen i meny: Skalldyr, Bløtdyr, Egg, Sennep, Sulfitt, Melk - Gluten, hvete i brød
Utbringing fra oss medfølger buffetkort og holdere for merking av retter på buffet.

 

Høstens første arrangement

Høsten er en fin tid og i tradisjonens tro, en tid for tilstelninger, sammenkomster og lystige lag. Der mat gildet bugner av delikate og smakfulle retter fra havet.

kvalitet i alle ledd

Vi gjør vårt aller ytterste og legger vår ære og stolthet i maten du får servert. Vårt mål er alltid å servere deg en den beste matopplevelsen, når du velger leveranse ifra oss skal maten i seg selv gi et godt ettermæle og minne i lang tid etter.

Søt avslutning

Du kan selv velge å legge til en søt avslutning til festbord. En skikkelig god dessert er alltid prikken over i`en.

Kun kr. 85,- pr. person tilkommer meny pris.

Sitat; Havets festbord

Det må enhver sann gourmet bekjenne, at aldri er havet skjønnere enn når det gjennom sine frukter berører ganen.


Forslag på tilleggs retter | Add -ons:

Gratinert hummehale
Kongekrabbe
Kveite chevice med vårløk