Forretter

Rødbetgravet og speket laks fra Møre, sennepskrem, brent blomkål, dillmarinert agurk, rugsmuler og karse.
(Allergen: Fisk, sennep, melk rug, gluten)
Kr. 135,- pr. person

Gratinert kongekrabbe fra Finnmark, grønn ertepuré, fennikel og reddik cruditè og syrlig smørsaus.
(Allergen: Skalldyr, melk, sulfitt)
Kr. 215,- pr. person

Saltbakte beter, urteemulsjon, pepperrotsnø, ølmeskknekk, brent & syltet løk, variasjon på salat og urter.
(Allergen: Egg, gluten, hvete)
Kr. 120,- pr. person

Lettrøykt andebryst, confitert and, kvede, skorsonerrotkrem, grønnkål chips og sjarlottløksjy.
(Allergen: Melk, sulfitt)
Kr. 189,- pr. person

Honningglasert og langtidsstekt svin fra Jæren, hvitløk og bønnepuré, rosettkål, brente løkkopper, eple og salviesjy.
(Allergen: Melk, soya)
Kr. 169,- pr. person

Vår signatur: Kremet fiskesuppe laget på god fiskekraft. Serveres med laks, sesongens hvitfisk, håndpillede reker, hvitvinsdampa blåskjell, sprø julienne grønnsaker og persilleolje. Følger også med luftig kviteseidsmør og nybakt brød.
(Allergen: Fisk, melk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt, selleri og gluten i brødet, om ikke annet er avtalt)
Kr. 115,- pr. person

Hovedretter - kjøtt

Øl braisert svineskank, sprø svinkekjake, skorsonerrot purè, sylta regnbue gulrot, grønnkål, neper, ovnsbakte poteter ifra Finnskogen og mørk øl saus med sennepsfrø.
(Allergen: Melk, gluten (Hvete), egg)
Kr. 289,- pr. person

Helstekt indrefilet av storfe, pastinakkpuré, bakte beter, revet storfekjake med steinsopp, potetterte og kraftig rødvinsaus. (Allergen: Selleri, melk)
Kr.320,- pr. person

Langtidsbraisert storfeculotte, grov sellerikrem, ovnsbakt sopp og rotgrønnsaker, røkt sprøløk, urtebakte reddalspoteter og kraftig rødvinsaus.
(Allergen: Selleri, melk, sulfitt)
Kr. 259,- pr. person

Hovedretter - Fisk

Gratinert klippfisk med urtetopping, mandelpotet puré, regnbue gulrøtter, tørrsaltet bacon, karse og rødbetchips.
(Allergen: Fisk, melk)
Kr. 295,- pr. person

Ovnsbakt breiflabbhale toppet med sitron, hvitløk og timian, gulrotpuré, knutekål, fennikel , kraftig skalldyrsjy og sesongens potet.
(Allergen: Fisk, skalldyr, sulfitt, melk)
Kr. 335,- pr. person

Pannestekt torsk (skrei i sesong), grønn ertepuré, rosenkål, rødbetsyltet fennikel, tørrsaltet bacon, nøttebrunet smør med kapers og urtebakte reddalspoteter.
(Allergen: Fisk, melk, sulfitt)
Kr. 279,- pr. person

Desserter

Bondepiker – eplekompott av norske epler i sesong, pisket seterrømme med vanilje og kryddersmuler.
(Allergen: Melk, gluten, sulfitt)
Kr.98 ,- pr. person

Klassisk cremè brulèe, harvtornsorbet og karamellisert hvit sjokolade.
(Allergen: Melk, egg, gluten, hvete, havre)
Kr. 98,- pr. person

Vanilje og sitron fløterand med rørt jordbær fra Valldal.
(Allergen: Melk, sulfitt)
Kr.98,- pr. person

Bakt ostekake, krydderbunn, nyrtopping, frisk solbærkompott.
(Allergen: Gluten, melk, egg, sulfitt)
Kr. 98,- pr. person

Mørk sjokoladenemesis med hvit sjokolade og karamellganachè, peanøtter, appelsinchips, bakt havre fra Volda og bringebærsorbet.
(Allergen: Melk, egg, peanøtter)
Kr. 115,- pr. person