Forretter

Pannestekt kamskjell fra Frøya, blomkålkrem, fennikel og reddik cruditè, dillvinaigrette, sprø chorizo og bacon
(Allergen: Bløtdyr, Melk, Sulfitt)
Kr. 135,- pr. person

Coppa skinke fra Tind, rista pinjekjerner, norsk bladsalater, knekkebrød av ølmesk, høvlet parmesan og fikenmarmelade
(Allergen: Gluten, Hvete, Rug, Sulfitt)
Kr. 120,- pr. person

Gravet dåhjort, tyttebærrømme, sylta kantarell, rista hasselnøtter, rødvin og solbær gastrique

(Allergen: Sulfitt, Melk, Nøtter)
Kr. 135,- pr. person

Gratinert kongekrabbe fra Nord Norge, grønnerterpurè, sukkererter, kvede chutney og persille smørsaus

(Allergen: Skaldyr, Melk, Sulfitt)

Kr. 215,- pr. person

Hovedretter - kjøtt

Langtidsstekt Dåhjort, knutekål, gulrotkrem, sylta delikatesseløk, kraftig solbærsjysaus og gratinert potetterte.
Kr. 315,- pr. person

Helstekt indrefilet av storfe, braisert storefekjake, selleripuré, grønnkål, regnbuegulrot, potetterte og kraftig rødvinssjy. (Allergen: Melk, Sulfitt, Selleri)
Kr.335,- pr. person

Hovedretter - Fisk

Bakt røye fra Sigerfjord, potetkrem, glaserte røtter, sprø rødbet, og ramsløk smørsaus (Allergen: Fisk, Melk, Sulfitt)
Kr. 305,- pr. person

Melkespeket Kveite, petit poise, bakt gulrot, persillerot, saltbakt urtepoteter og blåskjellsaus
(Allergen: Fisk, Melk, Skalldyr, Sulfitt)
Kr. 315,- pr. person

Desserter

Bakt ostekake, krydderbunn, solbærsorbet og mandelkaramell
(Allergen: Melk, Mandler, Sulfitt)
Kr. 115,- pr. person

Klassisk cremè brulèe, appelsinchips, harvtornsorbet og karamellisert hvit sjokolade.
(Allergen: Melk, Egg, Gluten)
Kr. 115,- pr. person

Sjokoladeterrine, bringebær coulis og nyr krem med hvitsjokolade
(Allergen: Melk, Egg, Spor av nøtter i sjokolade)
Kr. 115,- pr. person