Selskapsmeny

Vår selskapsmeny er nøye planlagt for at vi skal kunne servere dere den beste opplevelsen.

Våre menyer er basert på sesongens beste råvarer, og innholdet vil variere fra sesong til sesong.

Menyen er bygget opp slik at du kan selv sette sammen de rettene dere ønsker om det skal være tre retter eller flere.

Vi skreddersyr menyer for deres arrangement - Har dere ønsker utenfor vår selskapsmeny, ta gjerne kontakt med oss!

 

Forretter

Rødbetgravet og speket laks fra Møre, sennepskrem, brent blomkål, dillmarinert agurk, rugsmuler og karse.
(Allergen: Fisk, sennep, melk rug, gluten)
Kr. 135,- pr. person

Gratinert kongekrabbe fra Finnmark, grønn ertepuré, fennikel og reddik cruditè og syrlig smørsaus.
(Allergen: Skalldyr, melk, sulfitt)
Kr. 215,- pr. person

Saltbakte beter, urteemulsjon, pepperrotsnø, ølmeskknekk, brent & syltet løk, variasjon på salat og urter.
(Allergen: Egg, gluten, hvete)
Kr. 120,- pr. person

Lettrøykt andebryst, confitert and, kvede, skorsonerrotkrem, grønnkål chips og sjarlottløksjy.
(Allergen: Melk, sulfitt)
Kr. 189,- pr. person

Honningglasert og langtidsstekt svin fra Jæren, hvitløk og bønnepuré, rosettkål, brente løkkopper, eple og salviesjy.
(Allergen: Melk, soya)
Kr. 169,- pr. person

Vår signatur: Kremet fiskesuppe laget på god fiskekraft. Serveres med laks, sesongens hvitfisk, håndpillede reker, hvitvinsdampa blåskjell, sprø julienne grønnsaker og persilleolje. Følger også med luftig kviteseidsmør og nybakt brød.
(Allergen: Fisk, melk, skalldyr, bløtdyr, sulfitt, selleri og gluten i brødet, om ikke annet er avtalt)
Kr. 115,- pr. person

Hovedretter - kjøtt

Øl braisert svineskank, sprø svinkekjake, skorsonerrot purè, sylta regnbue gulrot, grønnkål, neper, ovnsbakte poteter ifra Finnskogen og mørk øl saus med sennepsfrø.
(Allergen: Melk, gluten (Hvete), egg)
Kr. 289,- pr. person

Helstekt indrefilet av storfe, pastinakkpuré, bakte beter, revet storfekjake med steinsopp, potetterte og kraftig rødvinsaus. (Allergen: Selleri, melk)
Kr.320,- pr. person

Langtidsbraisert storfeculotte, grov sellerikrem, ovnsbakt sopp og rotgrønnsaker, røkt sprøløk, urtebakte reddalspoteter og kraftig rødvinsaus.
(Allergen: Selleri, melk, sulfitt)
Kr. 259,- pr. person

Hovedretter - Fisk

Gratinert klippfisk med urtetopping, mandelpotet puré, regnbue gulrøtter, tørrsaltet bacon, karse og rødbetchips.
(Allergen: Fisk, melk)
Kr. 295,- pr. person

Ovnsbakt breiflabbhale toppet med sitron, hvitløk og timian, gulrotpuré, knutekål, fennikel , kraftig skalldyrsjy og sesongens potet.
(Allergen: Fisk, skalldyr, sulfitt, melk)
Kr. 335,- pr. person

Pannestekt torsk (skrei i sesong), grønn ertepuré, rosenkål, rødbetsyltet fennikel, tørrsaltet bacon, nøttebrunet smør med kapers og urtebakte reddalspoteter.
(Allergen: Fisk, melk, sulfitt)
Kr. 279,- pr. person

Desserter

Bondepiker – eplekompott av norske epler i sesong, pisket seterrømme med vanilje og kryddersmuler.
(Allergen: Melk, gluten, sulfitt)
Kr.98 ,- pr. person

Klassisk cremè brulèe, harvtornsorbet og karamellisert hvit sjokolade.
(Allergen: Melk, egg, gluten, hvete, havre)
Kr. 98,- pr. person

Vanilje og sitron fløterand med rørt jordbær fra Valldal.
(Allergen: Melk, sulfitt)
Kr.98,- pr. person

Bakt ostekake, krydderbunn, nyrtopping, frisk solbærkompott.
(Allergen: Gluten, melk, egg, sulfitt)
Kr. 98,- pr. person

Mørk sjokoladenemesis med hvit sjokolade og karamellganachè, peanøtter, appelsinchips, bakt havre fra Volda og bringebærsorbet.
(Allergen: Melk, egg, peanøtter)
Kr. 115,- pr. person