Forretter

Stekte kamskjell, ertepuré, syltet blomkål, sprø chorizo og syrlig smørsaus og urter
(Allergen: Bløtdyr, Melk, Sulfitt)
Kr. 125 ,- pr. person

Coppa skinke fra Tind, asparges, norsk bladsalater, knekkebrød av øl mesk med sennep og honning vinaigrette
(Allergen: Gluten, Hvete, Rug, Sennep, Sulfitt)
Kr. 115,- pr. person

Krema fiskesuppe serveres med posjert laks, sesongens hvitfisk, reker , julienne grønnsaker og urteolje. Serveres med kviteseidsmør og nybakt brød.
(Allergen: Fisk, melk, skalldyr, sulfitt, selleri og gluten i brødet, om ikke annet er avtalt)
Kr. 115,- pr. person

Hovedretter - kjøtt

Pigwings, sesongens primører, potet- og skorsonnerot purè, fyldig rødvinsaus tilsmakt med sennepsfrø.
(Allergen: Melk, Sennep, Sulfitt )
Kr. 289,- pr. person

Helstekt indrefilet av storfe, selleripuré, sort kål, gulrot, potetterte og kraftig rødvins sjy.

(Allergen: Melk, Sulfitt, Selleri)
Kr.325,- pr. person

Hovedretter - Fisk

Bakt røye fra Sigerfjord, asparges, reddik, salat av fennikel, saltbakt småpoteter og soya sjy med brunet smør (Allergen: Fisk, Melk, Sulfitt, Soya, Gluten,Hvete)
Kr. 315,- pr. person

Pannestekt lysing, grønn ertekrem, rosettkål, neper, saltbakt småpoteter og smørsaus med ørretrogn og gressløk
(Allergen: Fisk, Melk, Sulfitt)
Kr. 279,- pr. person

Desserter

Pannacotta av Økologisk tjukkmelk fra Røros, jordbærsorbet, sesongens bær og knust mandelkaramell
(Allergen: Melk, Mandler, Sulfitt)
Kr.98 ,- pr. person

Klassisk cremè brulèe, harvtornsorbet og karamellisert hvit sjokolade.
(Allergen: Melk, Ggg, Gluten, Hvete, Havre)
Kr. 98,- pr. person

Sjokoladeterrine, bringebær coulis og nyr krem med hvitsjokolade
(Allergen: Melk, Egg, Spor av nøtter i sjokolade)
Kr. 115,- pr. person