Kokk`n Rolls Grillmeny 2019
Minimums bestilling på 25 personer.
Kontakt oss rundt forespørsel på hel grilling av gris eller lam.
Menyen kan også leveres uten kokketjenester og grill, slik at dere står for grillingen og ferdigstilling av maten selv.
Salater og kalde retter - satt sammen for å gi den beste opplevelsen:
Grillede grønnsaker marinert med syrlig urte marinade (Allergen: Sulfitt)
Sherrytomatsalat med ekte mozzarella, basilikum og rødløk (Allergen: Melk)
Økologisk perlespelt salat med vårløk, lime, persille og spisskummen (Allergen: Gluten (Spelt))
Klassisk potetsalat med purreløk, cremè fraiche og urter (Allergen: Melk)
Bakt søtpotet salat, blad spinat, granateplekjerner, koriander og harissa-dressing
Betesalat med epler, norsk lokal ost og ristede valnøtter (Allergen: Nøtter, Hasselnøtt, Melk)
Grønn Sommersalat med reddiker og sylta rødløk
Krydret kålsalat (Allergen: Melk, Egg, Sennep)
God norsk spekepølse
Hjemmebakt langtidshevet brød (Allergen: Gluten, Hvete)
Kvitseidsmør (Allergen: melk)
Dressinger & Tilbehør:
Chipotlemajones (Allergener: Egg, Sennep)
Chimicurri
Mynte dressing med agurk og yoghurt (Allergener: Melk)
Hjemmelaget grillsaus
Varmretter:
Krydrede kyllingvinger med en Sør-Amerikansk vri
Grillet krydderspeket svinenakke med urtemarinade
Grillet laks fra Møre med sitrus marinerte grønsaker, smør fra Sør-Setesdal (Allergener: Fisk, Sulfitt, Melk)
Pepper marinert krabbeklør fra Hitra (Allergen: Melk, Skalldyr, Egg, Soya, Gluten (hvete))
Saltbakt Finnskog Poteter
Grillmeny Pris kr. 569,- pr. person ink. Mva
Retter som en selv kan legge til på grillmenyen etter ønske:
Kokken Roll`s hjemmelagde lammepølse med rødvin og blåbær (Allergen: Sennep)
Kr. 45,- pr. person
Grillet kveite med ramsløk smør (Allergen: Fisk, Melk)
Kr. 95,- pr. person
Grillet breiflabb på spyd med chorizo og urteolje (Allergen: Fisk, Melk)
Kr. 95,- pr. person
Grillet & marinert oksefilet servert med en fyldig grønn peppersaus
Kr. 110,- pr. person
Hel grillet og marinert lammelår
Kr. 89,- pr. person
Barbeque marinert spare ribs av tynnribbe (Allergen: Sennep, Sulfitt)
Kr. 49,- pr. person
Grillet brisket av storfe fra Trøndelag marinert i en kraftig ølsaus (Allergen: Gluten i øl)
Kr. 89,- pr. person
Helgrillet Entrecotè – rista pepperblanding
Kr. 99,- pr. person
Grillede kamskjell med soyasjy og sjarlottløk (Allergen: Gluten (Hvete), Bløtdyr)
Kr. 105,- pr. person
Lamme grillspyd
Kr. 65,- pr. person
Grillede estragon marinert landkyllingbryst
Kr. 69,- pr. person
Grillet lysing med persillesmør (Allergen: Fisk, Melk)
Kr. 79,- pr. person
Dessert forslag til Grillmenyen:
Pris tillegg på kr. 69,- pr. person
Rabarbra kompott, knust marengs og hjemmelaget vanilje iskrem (Allergen: Egg, Melk)
Friske Jordbær med hjemmelaget vaniljesaus og pikekyss (Allergen: Egg, Melk)
Mørk sjokolade brownies med salt toffee karamell og bringebær (Allergen: Egg, Melk)
Panna cotta med jordbærsalsa & mynte (Allergen: Melk)
Konfirmasjons meny:
Konfirmasjons menyen er utarbeidet med tanke på å gjøre deres arrangement enklest mulig. Dere bestiller til ønsket antall gjester så leverer vi maten på døren klar for ferdigstilling, enklere kan det ikke bli. Beskrivelse for hvordan en går frem følger med.
Ønsker dere å leie en kokk til å ta seg av maten er det bare å ta kontakte oss.
3 retters konfirmasjons meny for utlevering
Forretter: Valg av forrett:
Alternativ 1:
Grillet asparges rullet i spekeskinke, urteemulsjon, confitert tomater, småsalat med vinaigrette og puffet gresskarkjerner og toast
(Allergener: Egg, gluten, (hvete), sennep
Alternativ 2:
Blomkål suppe, rista blomkål og tørrsaltet bacon, serveres med nybakt focacciabrød og kvitseidsmør
(Allergener: Melk)
Hovedrett:
Braisert Culotte av okse, grov selleripuré, rista sopp og vårløk, bakte rotfrukter, urte marinerte småpoteter og kraftig rødvin saus
(Allergener: melk)
Dessert: Valg av dessert:
Alternativ 1:
Vanilje panna cotta, rørt jordbær og friske bær
(Allergener: Melk)
Alternativ 2:
Klassisk karamellpudding server med fløte karamell saus og appelsin chips
(Allergener: Melk, Egg)
365,- pr. person ink. 15% mva
Konfirmasjons Buffet for utlevering:
Konfirmasjons menyen er utarbeidet med tanke på å gjøre deres arrangement enklest mulig. Dere bestiller til ønsket antall gjester så leverer vi maten på døren klar for ferdigstilling, enklere en dette kan det ikke bli. Beskrivelse for hvordan en går frem rundt oppvarmingen følger med.
Brød kommer helt og må skjæres opp på stedet. Dette for at brødet skal holde seg godt frem til servering og at kvaliteten ikke skal forringes.
Kalde retter:
Sitrus marinerte grønsaker
(Allergen: Sulfitt)
Sherrytomat og fetasalat med vårløk og rødløk Sitrus marinerte grønsaker
(Allergen: Melk, Sulfitt)
Cæsarsalat med grilla kylling, rødløk, krutonger og høvlet parmesan
(Allergen: Melk,Egg,Sennep, Fisk, Gluten (Hvete) i krutonger)
Spekepølse fra Tind spekemat på stranda
(Kan inneholde spor av melk)
Coppa spekeskinke
Salat av klippfisk fra Ellingsøy med kapers, oliven og kjørvel
(Allergen: Fisk, Sulfitt)
Klassisk potetsalat med purreløk, creme fraiche og urter
(Allergen: Melk, Sennep)
Marinerte MSC-sertifiserte Villreker med koriander og ingefær
(Allergen: Skalldyr, Soya (Hvete), Sulfitt)
Sylta Sopp
(Allergen: Sulfitt)
Skagensalat med håndpillede reker fra Engelsviken, dill og rogn
(Allergen: Skalldyr, Melk, Sennep, Egg)
Lefserull med røykelaks, kremost, pepperrot og gressløk
(Allergen: Gluten (Hvete), Fisk, Melk)
Nybakt focacciabrød
(Allergen: Gluten, Hvete)
Smør fra Sør-Setesdal
(Allergen: Melk)
Hjemmelaget Aioli
(Allergen: Egg, Sennep)
Varmretter:
Krydderstekte kylling klubber
Spanske kjøttboller i spicy tomatsaus
Marinert ribbe med asiatiske smaker og rista sesamfrø
(Allergen: Sesam, Gluten, Soya)
Marinerte chilipølser med urter og hvitløk
(Allergener: Kan inneholde spor av melk)