Meny:

 

Marinert og sylta grønnsaker

(Allergen: Sulfitt)

Grilla marinerte grønnsaker

Sylta sopp

Marinert artisjokk

Sherrytomat og fetasalat med vårløk og rødløk

(Allergen: Melk)

Marinert manchego

(Allergen: Melk)

Potetsalat av små gourmet poteter med chorizo, vårløk, paprika og urter

(Allergen: Sulfitt)

Hvitvin dampa blåskjell fra Rissastrømmen med friske urter

(Allergen: Bløtdyr)

Grilla villreker marinert med koriander og chilipepper (MSC sertifisert)

(Allergen: Skalldyr, Soya, Sulfitt, Gluten, Hvete)

Marinert Oliven

Salat av klippfisk fra Ellingsøya med kapers, oliven, rødløk og kjørvel

(Allergen: Fisk, Sulfitt)

Serrano spekeskinke modnet i 12 måneder

Salchichon spekepølse

(Allergen:Melk, Kan inneholde spor av soya)

Nybaket Focaccia

(Allergen:Gluten, Hvete)

Kvitseidsmør fra Sør-Setesdal

(Allergen: Melk)

Hjemmelaget Aioli

(Allergen: Egg, Sennep)

Varmeretter:

Krydderstekte kylling klubber

Håndlaget kjøttboller i en krydret tomat & urtesaus

Marinert og glasert ribbe

(Allergen: Sennep, Soya, Gluten (Hvete), Sulfitt)

Anbefalte tillegg til tapas meny:

Marinerte tapas pølser med friske urter, chili og hvitløk

(Allergen: Inneholder spor av melk) - Kr. 30 pr. pers

Saltbakte småpoteter med mojo rojo - Kr. 30 pr. person

Dadler surret med egen produsert tørrsaltet bacon - 3 stk pr. person Kr. 30,- pr.pers

Spansk frittata omelett - Kr. 30,- pr. pers

(Allergen: Egg, Melk)

Lefserull med hjemmelaget røykelaks, kremost, pepperrot og gressløk - Kr. 30,- pr. pers

(Allergen: Fisk, Gluten (Hvete), Melk)