Vår signatur Tapas

Kr 385,- pr. person ink. mva

Minimums antall pr. bestilling er 20 personer

Brød til buffetmenyer kommer helt og må skjæres opp på stedet.
Dette for at brødet skal holde seg godt frem til servering og at kvaliteten ikke skal forringes.

 
 

Marinert og sylta grønnsaker

(Allergen: Sulfitt)

Grilla marinerte grønnsaker

Sylta sopp

Marinert artisjokk

Sherrytomat og fetasalat med vårløk og rødløk

(Allergen: Melk)

Marinert manchego

(Allergen: Melk)

Potetsalat av små gourmet poteter med chorizo, paprika og urter

(Allergen: Sulfitt)

Hvitvin dampa blåskjell fra Rissastrømmen med friske urter

(Allergen: Bløtdyr)

Grilla villreker marinert med koriander & chili (MSC sertifisert)

(Allergen: Skalldyr, Soya, Sulfitt, Gluten, Hvete)

Marinert Oliven

Salat av klippfisk fra Ellingsøya med kapers, oliven, rødløk og kjørvel

(Allergen: Fisk, Sulfitt)

Serrano spekeskinke modnet i 12 måneder

Salchichon spekepølse

(Allergen:Melk, Kan inneholde spor av soya)

Nybaket Focaccia

(Allergen:Gluten, Hvete)

Kvitseidsmør fra Sør Setesdal

(Allergen: Melk)

Hjemmelaget Aioli

(Allergen: Egg, Sennep)

Varmeretter:

Krydderstekte kylling klubber

Håndlaget kjøttboller i en krydret tomat & urtesaus

Marinert ribbe med asiatiske smaker og rista sesamfrø

(Allergen: Soya,Gluten (Hvete), Sesam)

Anbefalte tillegg til tapas meny:

Marinerte Chili tapas pølser med friske urter og hvitløk

(Allergen: Inneholder spor av melk) - Kr. 30 pr. pers

Saltbakte småpoteter med mojo rojo - Kr. 30 pr. person

Dadler surret med egen produsert tørrsaltet bacon - 3 stk pr. person Kr. 30,- pr.pers

Spansk frittata omelett - Kr. 30,- pr. pers

(Allergen: Egg, Melk)

Lefserull med hjemmelaget røykelaks, kremost, pepperrot og gressløk - Kr. 30,- pr. pers

(Allergen: Fisk, Gluten (Hvete), Melk)